thread top ad

Collapse

Announcement

Collapse

READ BEFORE REGISTERING SO YOUR ACCOUNT WORKS

In order for your account to be activated INSTANTLY, your PayPal email MUST MATCH THE EMAIL YOU USE TO REGISTER YOUR ACCOUNT ON THIS FORUM!! If your PAYPAL email address differs from your FORUM email address, your account will have to be activated MANUALLY when a customer service agent gets around to it.

I realize this sucks, and I do apologize.
See more
See less

820-2936 No vcore

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2informaticos
    replied
    ALL_SYS_PWRGD still too low, should be 3V.
    Strange to have 0.5V at TON, as that is the correct voltage when CPU power supply works...
    Get correct ALL_SYS_PWRGD first.

    Leave a comment:


  • G.Beard
    replied
    Can anyone tell me what CPUIMVP_TON voltage at pin 2 of U7400 should be please?... Currently 0.5V

    Leave a comment:


  • G.Beard
    replied
    ALL_SYS_PWRGD now = 1.69V
    Still no vcore

    No shorts on any chokes
    Expected voltages on all other chokes but L7100, L7550, L7510, L7520 = 0V

    Leave a comment:


  • 2informaticos
    replied
    Tell us which secondary coils don't get voltage; leave CPU coils for the moment, check the others.
    Any one shorted to ground?
    Post Q7950 voltages.

    Leave a comment:


  • G.Beard
    started a topic 820-2936 No vcore

    820-2936 No vcore

    Board badly liquid damaged from J9000 to Q5520.

    Parts replaced, traces repaired.
    5V S0 = 5V
    3V3 S0 = 3V3
    1V05 S0 = 1V05

    ALL_SYS_PWRGD = missing
    R7967 (1) = 3V3 (2) = missing


    Any ideas please?
    Last edited by G.Beard; 02-15-2017, 10:10 AM.

thread bottom ad

Collapse
Working...
X