thread top ad

Collapse

Announcement

Collapse

READ BEFORE REGISTERING SO YOUR ACCOUNT WORKS

In order for your account to be activated INSTANTLY, your PayPal email MUST MATCH THE EMAIL YOU USE TO REGISTER YOUR ACCOUNT ON THIS FORUM!! If your PAYPAL email address differs from your FORUM email address, your account will have to be activated MANUALLY when a customer service agent gets around to it.

I realize this sucks, and I do apologize.
See more
See less

820 3437 then spin , then stop .

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 820 3437 then spin , then stop .

    Hi all

    I've got a 820-3437. When I connect the magsafe the fan spins then stops, then spins then stops but no start.
    green light on charger :

    pp5v_s5 ok
    PP3V3_S5 ok
    PPVRTC_G3H ok

    no P5VS4RS3_EN
    no PM_SLP_S5_L
    no SMC_S4_WAKESRC_EN
    no S4_PWR_EN
    no PM_SLP_S4_L

    no short

    any ideas ?
    Last edited by funtotos; 09-25-2018, 01:50 PM.

  • #2
    Resistance between pins 17/18 and 27/28 of the ISL6259? Any history liquid etc?

    Comment


    • #3
      Toooooooooooooo many "no" there.
      Imposible, if the fan spins...
      So check if all coils get pulse at least.
      ALL_SYS_PWRGD pulse too?

      Catch the voltages when the fan spins, of course.
      Last edited by 2informaticos; 09-26-2018, 05:37 AM.

      Comment


      • #4
        when the fan spins
        ALL_SYS_PWRGD : 3.35v 2 second

        I don't know the history

        thks

        Comment


        • #5
          Any pulse at CPU coils too?
          Check for pulses at U1950, pins 7 & 3.

          Comment


          • #6
            u1950 pin 7 and 3 = 3.43v (fan spin)

            When i connect the magsafe the first time , no boot (green light and orange )
            When i connect the second time , the fan turns then stop (green light and orange )

            Comment


            • #7
              Check if all voltages from page 58 appear.
              Yopu should get CPU voltage too.

              Start removing SSD, this can generate strange issues if bad...
              Also start without flex connected between MLB and LIO board.

              Comment


              • #8
                Check that you're getting PPRTC_G3H at the rest of the board, not just on C1910

                Attached Files
                FlexBV - http://pldaniels.com/flexbv

                Comment

                thread bottom ad

                Collapse
                Working...
                X