thread top ad

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

820-00165-A shutdown after 10 minutes

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Upload your original backup and we see if works after clean its ME region.

    Comment


    • #17
      I uploaded original one and now it boot from usb osx but when tried to boot from original HD it shows stop sign. I did reformat/partition it with other mac and tried to load os from online but it shows stop sigh again.Any idea what should i do.

      Comment


      • #18
        Upload your backup somewhere in Internet, to clean ME region...

        Comment


        • #19
          I sent a google link to your private message, please check it ,Thanks.

          Comment


          • #20
            https://drive.google.com/drive/folde...jxpi35urV0feWv

            Comment


            • #21
              I've got the file, just need to find time to work on it.
              I will try bit later today...

              Comment


              • #22
                Test it and comment the result...
                https://drive.google.com/open?id=1iB...yZ3KvldNKxw_9I

                Comment


                • #23
                  Unable to unzip the file, it says file is damaged. Could you please try again.Thanks.

                  Comment


                  • #24
                    Try now, direct bin format...
                    https://drive.google.com/open?id=1F9...DynY8HAvklpFLI

                    Comment


                    • #25
                      No luck even no display.

                      Comment


                      • #26
                        Very strange, it was done with Medusa, from your backup...
                        Check if board still works with your backup.

                        Comment


                        • #27
                          Hi, it works with my backup. I tried another same model bios but no luck. Do you think try one more other bios?

                          Comment


                          • #28
                            00165 boards much more picky with BIOS. Did you even try to perform a clean install of High Sierra when you had a working (bootable) BIOS?? Installing High Sierra will correct ME region automatically, as long as unit will boot to installer.

                            Comment


                            • #29
                              Did you reflash original chip, or used new chip?
                              00165 requires chip with Quad Enable (QE) bit enabled...

                              Comment


                              • #30
                                I used original working board bios chip and boot from high siera and it works for couple of hour but now again this is not boot up , shows stop sign. This is terrible and i am surprised.

                                Comment

                                thread bottom ad

                                Collapse
                                Working...
                                X