thread top ad

Collapse

Announcement

Collapse

READ BEFORE REGISTERING SO YOUR ACCOUNT WORKS

In order for your account to be activated INSTANTLY, your PayPal email MUST MATCH THE EMAIL YOU USE TO REGISTER YOUR ACCOUNT ON THIS FORUM!! If your PAYPAL email address differs from your FORUM email address, your account will have to be activated MANUALLY when a customer service agent gets around to it.

I realize this sucks, and I do apologize.
See more
See less

[SOLVED]820-00165 - No 3.3V on Pin1 of SPI-ROM

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Remove R6117 and check both sides on diode mode.

    Comment


    • #32
      R6117 Diode Measurements

      This Board:
      Pin 1: .733 - SPI_SMC_CS_L
      Pin 2: .614 - SPI_MLB_CS_L

      Good Board:
      Pin 1: .730 - SPI_SMC_CS_L
      Pin 2: .514 - SPI_MLB_CS_L

      So this seems hopeful.
      To take this a step farther I removed U6101 on both boards.

      Good board Pin 1 stays at .514.
      Bad board goes open.

      I tested the continuity between R6117 and R6120 and U6101 and it's good. Continuity through R6120 and R6125 is good also. Both are measuring 43 ohms. Continuity to R6110 is shot. I think I have the problem.

      **I accidentally just hit Submit so this post is a little premature, but I'm about to run a wire. I'll update after the results.
      Last edited by bjf; 10-10-2016, 02:12 PM.

      Comment


      • #33
        Got it, beautiful. This was a good win. 2015 i7 board. Thanks for getting me there.

        Comment


        • #34
          No problem, but I already called it in post #4!

          Comment

          thread bottom ad

          Collapse
          Working...
          X