Search results

  1. M

    820-4924: Not powering up

    Ended up being U8005 pulling 5v_s0 close to ground resistance. Now fixed. Thanks for the assist.
  2. M

    820-00045: No imaged on display

    It flashes on then off once, then finally back on and stays solid
  3. M

    820-4924: Not powering up

    Have this board that doesn't power up, found PP5V_S0_CPUVR - 1.19v PP5V_S3 - 5.1v isolated to both Q7310 and Q7320 to be blow, short between pins 4 and 1,2,3 pins. Resistance reading of about 2ohms. Resistance reading of just pins 1,2,3 to ground is 12ohms, which matches a good board...
  4. M

    820-00045: No imaged on display

    Yes to USB activity, no to external video. Tried both a desktop monitor and TV with same result.
  5. M

    820-00045: No imaged on display

    I have this board that doesn't have image to the screen (no backlight or image). The owner states it had a Shorted out keyboard/trackpad and the has screen issues intermittently. I've tried a new display with the same outcome. Here are some measurements taken so far. This will be my first no...
  6. M

    I don't. Wasn't able to find a schematic. And the component i was looking at in the forum wasn't...

    I don't. Wasn't able to find a schematic. And the component i was looking at in the forum wasn't a fuse but a capacitor.
  7. M

    Issue turned out to be few missing components on logic board R8496, R8489 Also Replaced U8490, U7600

    Issue turned out to be few missing components on logic board R8496, R8489 Also Replaced U8490, U7600
  8. M

    820-01521: Reboots when power is plugged in

    DFU restore didn't fix it. Same issue still present
  9. M

    820-01521: Reboots when power is plugged in

    DFU revive didn't do the trick. Should i do a DFU restore which wipes the ssd?
  10. M

    820-01521: Reboots when power is plugged in

    No liquid sign on audio board. And what i mean was that once it's loaded to OS, the computer runs just fine.
  11. M

    820-01521: Reboots when power is plugged in

    Original issue was no power due to corrosion damaged capacitors, C6405, C6416 and C6482. Once power was restored, the computer boots up and runs fine with or with power adapter plugged in. But whenever the power adapter is plugged in, or power button is pressed to turn on, apple logo comes on...
  12. M

    820-00165: No powering on, usb test light flashing on and off rapidly

    Board originally had corrosion damage and not powering up. After cleaning, replaced U1900, U7600, U1950, C5125. Also repaired trace between C1950(1) and U1950(8). It worked for about a week and now not powering up again. When i place heat using a soldering iron directly on U1950 for about a...
  13. M

    820-00165: Fan spins, stops then starts but board won't boot

    PLT_RESET_L - 3.3 And yes, put good bios on with same result.
  14. M

    820-00165: Fan spins, stops then starts but board won't boot

    Originally the board was dead which i isolated to the smc. Once replaced, the fan would spin for like 12 seconds, stop and then start spinning and stays spinning but no board activity, no usb activity either. I did noticed the bluetooth module was getting very hot so removed it but the board...
  15. M

    820-00928 - short on component not shown in boardview

    Awesome. There were two other caps that I found that were shorted. I just got side tracked by those when I was wrapping up. Never even got to test it. Guess I should have tested my work before going down this rabbits trail. Thanks for the info.
  16. M

    820-00928 - short on component not shown in boardview

    Have this board with Touch Bar issues. Found the short but the boardview for this board doesn’t seem to match this version. Anyone have an idea what other components these are ties to as I’ve removed both capacitors and a third on the other side of the board and the short is still there. See...
  17. M

    820-00840: No powering up

    Yes. Got the same results.
  18. M

    820-00840: No powering up

    yes with the board in the frame, all lid signal is high when the lid is open. CPU core voltage doesn't drop from 0.95v
  19. M

    820-00840: No powering up

    With J6100 cable connected, HALL_SENSOR_RIGHT is now 3.4 with lid open and 0.0 with lid closed.
  20. M

    820-00850: Stuck in DFU mode

    Anyone seen this before, the board is constantly stuck in DFU mode, even without power applied. When power is applied, never goes into 20v. I've tried revive and restore with the same error coming up, see picture. Get this error with power applied and without.
Top