Search results

  1. W

    820-01987

    came in with liquid damage on backlight area. cleaned it out and fixed a short on the board, but still no backlight. accidentally grabbed a wrong test lcd and put a 2016 lcd on this 2020 mlb. now i have no boot. i get 20v and draws up to .8 amps but after 20 seconds turns itself off. i'm...
  2. W

    820-01987 No Backlight

    okay, i put back R8455 and R8481 but i still don't have backlight. can you help me rule everything else out before i have to replace t2? the board is booting up and everything else is working exepct backlight. wouldn't this mean t2 is sill good?
  3. W

    820-01987 No Backlight

    i checked the traces from the board and double checked with the schematic. can you help me understand because i checked it and i thought it was connected. Topside of r8452 is connected to pp5v_g3s which is also connected to r8453 bottom side of r8452 is connected to I2C_BKLT_SCL which is...
  4. W

    820-01987 No Backlight

    I have a computer that came in water damaged, powers on with no backlight. Corroded area was around C8560, rest of the board is clean. R8452 was missing w/ no pads & U8472 Hole in it. We jumped R8452 to R8453 & R8450. During the replacement of U8472, R8455 & R8481 may have been blown off. I...
  5. W

    820-3437

    yes. i tried with just file. everything was working except long startup time, then same with serial number change.
  6. W

    820-3437

    thats' the one i used
  7. W

    820-3437

    i used the bios from duke here: https://boards.rossmanngroup.com/threads/820-3437-not-loading-installing-osx.37967/ i assumed he already cleaned the me?
  8. W

    820-3437

    that video worked. all is working but it still takes about 30 seconds to chime.
  9. W

    820-3437

    don't have medusa so ill give uefitool a try. i'm following this video: is this good?
  10. W

    820-3437

    i didn't. how do you do that?
  11. W

    820-3437

    reflashed the file and now properly boots. still takes a long time to chime though. what did i do wrong changing the serial number?
  12. W

    820-3437

    maybe i screwed up the hexedit for changing the serial? i used this efi from duke. that has clean me no? https://boards.rossmanngroup.com/threads/820-3437-not-loading-installing-osx.37967/ can you make me a file to be sure. my serial is: C17L5868F5V7 edit: pram reset already done.
  13. W

    820-3437

    replaced bios and smc and found a broken trace on an SPI Bus Series Termination resistor. now computer turns on but takes over 30 seconds to chime. it also will not boot to my 10.14/15 flash drive. progress bar gets about to 80% and stops. on a working ssd with a fresh os on it stops at...
  14. W

    820-3437

    i dont care about the symptoms, just need it to turn on so i can flash. you do know you can flash/program the smc now right?
  15. W

    820-3437

    i don't have any more 3437 - which is why i was asking. if you don't know i guess ill throw it on a working 00165 and ill just flash it
  16. W

    820-3437

    Is difficult to diagnose a board coming from other service. - i know :) There can be broken traces, or knocked off components. - see pic of broken testpoint (its half off). also only knocked off component is c4062 You should change SMC - will do but question. will this boot initially off of...
  17. W

    820-3437

    This was liquid damaged and been to another shop. as its been cleaned its hard to tell whats been damaged but looks like area around smc, bios and u7090. I'm not sure if smc has been replaced or not as glue around it is gone. board gets a fan movement and pulse on cpu vcore 1.7v. smc bypass...
  18. W

    00165 no boot

    pulled a u6100 from a working board. still no fanspin, no power on any coils and smc bypass only single fanspin then off
  19. W

    00165 no boot

    removed u8130. no fan spin. large coils still no voltage. what do you want me to check?
  20. W

    00165 no boot

    i get a very small pulse at L7630 with the trigger, but if i unplug and replug power i get power on the coil for about 1 second. i get pulse on PLT_RESET_L i rechecked PPVCC_S0_CPU with plugging in and out and i do get power as well for one second. i rechecked pp1v05_s0 as well with...
Top