Search results

  1. W

    00165 no boot

    L7430 i don't have any voltage but i do get pulse with smc onoff triggered L7460 - Not on schematic L7560? - 3.3v u1950 i don't have any voltage but i do get pulse with smc onoff triggered on both 7 and 3
  2. W

    00165 no boot

    i get pulse on pp5v_s0 pp3v3_s0 - i have 2.1v. I thought s0 only has power when unit is turned on, why am i getting stable 2.1v? when i trigger i get 3.3v pp1v5_s0 pp1v05_s0 - not getting pulse (diode mode on good board is .275, not working board is .215) maybe this is the issue line...
  3. W

    00165 no boot

    with smc bypass i get fan spin for one second. if i hit power button i get fanspin again for one second.
  4. W

    00165 no boot

    i get a pulse at PM_SLP_S3_L there are no shorts on large coils i tested pp1v5_s0 and that pulses as well. I will test the rest of s0 and s3 volatages as well as the fets
  5. W

    00165 no boot

    PM_SLP_S4_L - its at 0v, but i get a pulse when smc onoff gets triggered
  6. W

    00165 no boot

    PM_PWRBTN_L drops when i trigger smc onoff
  7. W

    00165 no boot

    i have 3v3_sus now - 3.3v i have no voltage on any large coils exepct l7560 and l7130
  8. W

    00165 no boot

    i noticed that u7501 was damaged (had a small hole in it) so i replaced it. new voltages: 3v3_s5 - 3.3v PM_DSW_PWRGD - 3.4v PM_BATLOW_L - 3.3v PM_SLP_SUS_L - 3.3v u7501 23 - 8.58 12- 3.4 13 - 2 22- 3.3 29- 5 21- 3.4 still not getting fan spin
  9. W

    00165 no boot

    3V3_S5 - 2.018v PM_DSW_PWRGD - 0v PM_BATLOW_L - 2v PM_SLP_SUS_L - 0v
  10. W

    00165 no boot

    board came in no liquid damage but does not boot. it had a busted cap on ppbus which i replaced and now i have ppbus but no boot. ppbus - 8.58v pp3v42 - 3.42 PM_SLP_S5_L - .003v pp3v3_sus - 1.18v
  11. W

    820-3437

    ran the trace and now have boot! thanks.
  12. W

    820-3437

    no r7280 does not have continuity with r0812. i do have vcore 1.7v
  13. W

    820-3437

    820-3437. Was liquid damaged around u7200. pin 30 testpoint was corroded out. i replaced the chip and ran a wire to r7280. i now get fan spin for 15 seconds turns off then back on full speed. no led flashing on pen drive.
  14. W

    00165 stuck on bootup

    00165 it boots up and gets stuck on full progress bar. tried with known good ssd and fresh os. os installs fine, but will not boot. randomly will boot all the way but will be really slow inside 10.15. no damage to the laptop nor any liquid.
  15. W

    820-00045

    removed u4700. short is gone. i'll order u4700 and report back.
  16. W

    820-00045

    I'm aware this is probably going to end up dead cpu, but customer wants data and i want to go through all options before I reflow cpu as last ditch effort to possibly get some data. board is stuck on 5v diode readings on ppbus: .460 ppv3v3r3vo_AON - .02 (beeps) 3V3_G3H - .389
  17. W

    820-00426

    i have led light but no flashing
  18. W

    820-00426

    got donor, programmed it with clean file and still same issue
  19. W

    820-00426

    i ordered a donor board. ill update and let you know.
  20. W

    820-00426

    I have only one a1502 dead board and i have already used the bios from it. I checked r6120-6123 + r6130-31 traces to bios chip and jtag and they all have connection and ohms reading is normal on the resistors themselves. Did I miss anything else I should check? I plugged charger in and they...
Top