Search results

  1. C

    820-00840 No Power

    3V3_G3H 23 Ohms and PPBUS_G3H very slowly rose to about 1.3 Ohms
  2. C

    820-00840 No Power

    I disconnected the battery from this working computer to remove an efi lock and upon reconnecting the battery I accidentally had the screw not aligned and it sparked at me, since then the computer will not turn on and I believe the spark from the battery killed it. I get 0v on PP3V3_G3H
  3. C

    2017 820-00165 No power, orange light

    My multimeter only has auto mode, I ordered a cheap one with a 20v setting. Yes U1950 pins 5 & 6 pulse And yes L7310/20 pulse too, between 0-.5v I will test again when the new multimeter arrives
  4. C

    2017 820-00165 No power, orange light

    Trigger SMC_ONOFF_L repeatedly made voltage go up slightly but nothing notable L7310/20 pulse too U1950 pluses 0-0.09v PLT_RESET_L pluses 0-0.099v
  5. C

    2017 820-00165 No power, orange light

    Ok I checked most of the coils on the backside of the board and they pulse. on page 58 and 58 most things were pulsing on output I went over the power rails again, a lot are pulsing, and PPDCIN_G3H was steady but I had an open line ALL_SYS_PWRGD Pulses between .9v and 0v
  6. C

    2017 820-00165 No power, orange light

    PM_SLP_S0_L jumps between .06v and 1.2v PM_SLP_S3_L jumps between 0v and 0.9v PM_SLP_S4_L jumps between 0v and 0.9v PM_SLP_S5_L jumps between 0v and 0.9v PM_SLP_SUS_L 3.3v steady
  7. C

    2017 820-00165 No power, orange light

    Do you want the I/O Flex Cable connected when testing? I noticed without the cable connected PM_BATLOW_L is 3.3v so probably false alarm. Making temporary contact to SMC_ONOFF_L gave these results PM_PWRBTN_L drops to 0.357v PM_RSMRST_L no change PM_DSW_PWRGD no change PCH_DSWVRMEN no change...
  8. C

    2017 820-00165 No power, orange light

    PM_PWRBTN_L 3.4v PM_RSMRST_L 3.2v PM_DSW_PWRGD 3.4v PCH_DSWVRMEN 3.2v PM_BATLOW_L 0.036v RTC_RESET_L 3.3v PPVRTC_G3H 3.3v PPVOUT_S0_PCH_DCPRTC 1.5v PCH_SRTCRST_L 3.3v PCH_CLK32K_RTCX1 0.4v CAM_UARTCTS 0.006v I'm not sure if I'm doing it right but shorting SMC_ONOFF_L and testing PM_PWRBTN_L...
  9. C

    2017 820-00165 No power, orange light

    I have a 2017 00165 that wont turn on, it shows an orange magsafe light even when no battery is connected. Board looks pretty clean and only had the minor corrosion around U7600 which I cleaned up and replaced anything looking suspect however maybe there is still an issue in that area. I’m kinda...
  10. C

    820-2936 Only runs off charged battery but wont detect the charger

    Im new at this, 2936 works fine off charged batt but wont detect the charger, no green light no nothing. I have already tried different DC ports
  11. C

    2012 820-3115 with screen flicker

    It is a backlight flicker only, the image has no distortion, It is more prevalent when the computer is doing something vs standby. There is also the searchlight effect at the bottom of the screen
  12. C

    2012 820-3115 with screen flicker

    I have a 2012 3115 that causes any LCD to flicker constantly. There was light liquid damage towards the top of the board, I ultrasonic cleaned but flickering persists. It is not a bad ram slot unless it's both ram slots as I attempted removing top then bottom ram chips.
  13. C

    2936 Power button not working

    I have a 2936-a that self-powers on when plugged in and seem to work ok but it won't power on via the keyboards power button. The power on pads work fine. There was spotty liquid damage and I replaced all the components that looked damaged but still have the exact same results. keyboard...
  14. C

    820-3476-a That Freezes

    I have a 2013 820-3476-a that is in great condition with no sings of liquid that turns on but freezes within 10 seconds to 1 minute. I have tried minimum system configuration, different flash drives, different os's. It also freezes on an os install/setup screen and even before loading into the...
  15. C

    820-2914 Powers on but No chime and no image

    No image on external display. I checked for for cpu vcore and did not see any voltage but where is a good spot to test for this? I’m new at this. I checked around the ud300 area.
  16. C

    820-2914 Powers on but No chime and no image

    I have a 820-2914-A that has liquid damage, i tried ultrasonic cleaning with no luck, it powers up but no image at all including no backlight, and no chime. When an optical mouse is plugged in it lights up but only for a fraction of a second and goes off. Any advice would be great.
  17. C

    820-2936 one USB port not working

    2936 had a loose usb port that would light up a mouse but not move it. I replaced the loose usb port with one from a donor board but now there is no power to it, When i check U4600 pin 9 gets 5v but pin 8 is zero. One usb port works one does not. J4600 is the one not working. Any advice or...
  18. C

    820-2936 with No Webcam

    Ok discovered that L3408 was visibly bad and i replaced it, now i get 5v on pin 6 and the green webcam led lights up but there is no image in facetime or photobooth, not even the no camera logo its just black.
  19. C

    820-2936 with No Webcam

    Pin 6 is strange, it goes up and down between 1.1v and 3.4v and diode mode on pins pin 2 -1.75 pin 3 -1.73 and L3407 seems good compare to known good board.
  20. C

    820-2936 with No Webcam

    2936 that does not detect webcam, already tried 2 different display assemblies. Where should i start?
Top