Search results

  1. Alan.L

    820-4924 power up late

    nope, i havent touch anything. all smc, cpu's all edge bondings are still intact. thanks, I'll check in a bit.
  2. Alan.L

    820-4924 power up late

    the board was liquid damaged, but someone already has cleaned before me. when you plug a MagSafe, the board doesn't start up immediately. you will have to wait approx 1min then will boot normally and it passes apple dialogistic. i can't see any corroded components anywhere under a microscope...
  3. Alan.L

    820-00840 - thunderbolt peripherals isnt working on the USB-C port (B)

    found OL in diode mode on XB_D2R_CONN_N (should be getting around 0.344v) R3476 is 0hm so its good. so either USBC_XB_D2R_N to U2800 trace is bad or U2800 is bad.
  4. Alan.L

    820-00840 - thunderbolt peripherals isnt working on the USB-C port (B)

    I've replaced u3200, it's still the same. then i went ahead removed the shield : found a blown D3414 diode I've removed this ESD protection diode, it's still not working. top port still works
  5. Alan.L

    820-00840 - thunderbolt peripherals isnt working on the USB-C port (B)

    charging is working on both ports, USB thumb & 2.5" external drives is working both ports. but when i try plugging a Belkin thunderbolt ethernet adapter that is closer to the screen hinge isn't working. however, the top port is working with the thunderbolt ethernet adapter. same when i use an...
  6. Alan.L

    820-3476 & 820-3437 stuck on progress bar with AppleCamIN

    asd nothing came up on both units was liquid damaged and didn't power on. so i've fixed all that. just the camera problem now.
  7. Alan.L

    820-3476 & 820-3437 stuck on progress bar with AppleCamIN

    its booted off an external USB drive. cam works fine on another known working board in the same chassis and screen. its a new osx, I've even made two osx. one without cam.kext out and another one with camera.kext driver. i don't think its ME region related. but have already tried new clean me...
  8. Alan.L

    820-3476 & 820-3437 stuck on progress bar with AppleCamIN

    both boards will boot to macOS if disabled AppleCameraInterface.kext both boards will boot to macOS if I removed Camera IC (U3900) and enable AppleCameraInterface.kext I've replaced u3900 on both boards but still stuck on AppleCamIN. maybe original u3900 was never bad. any suggestions? bad...
  9. Alan.L

    820-3476 - USB port not working.

    no change, USB thumb drive doesn't light up. same as before. 5.1v is still present on pp5v_s3_ltusb_a_F after inserting a USB drive. my usb desk lamp will power up ok.
  10. Alan.L

    820-3332 no power after changing palmrest

    na i've two chargers on the desk. they work fine on similar board. i always like to compare measurements. you are right just a weird intermittent thing.
  11. Alan.L

    820-3476 - USB port not working.

    USB3_extra_r2d_p has contunity to c4621 USB3_extra_r2d_n has contunity to c4620 USB3_extra_r2d_c_p has 0.341 on diode reading (same on a known working good board) USB3_extra_r2d_c_n has 0.341 on diode reading. (same on a known working good board) USB3_exrta_d2r_p has 0.352 on diode reading...
  12. Alan.L

    820-3332 no power after changing palmrest

    I've spent over an hour working on this board last night. just then..I've tried plugging a MagSafe in this morning. now it does fan spin why?
  13. Alan.L

    820-3476 - USB port not working.

    usb2.0 and usb3.0 not working. tried flash drives mouse. 5v present on L4605. 5v present on usb port's power pin. U4650 pin 10 - 3.4v Diode mode on pin 5,6 of J4600 0.641 0.641 Diode mode on USB_EXTA_P and USB_EXTA_N 0.404 0.404 i've replaced U4650, its still the same. USB port looks...
  14. Alan.L

    820-3332 no power after changing palmrest

    yep PP5v_S5 5v PP3v3_S5 3.3
  15. Alan.L

    820-3332 no power after changing palmrest

    PM_BATLOW_L pulsed once to 0.6v then 0
  16. Alan.L

    820-3332 no power after changing palmrest

    yes. i need a signature. i only used genuine lol
  17. Alan.L

    820-3332 no power after changing palmrest

    have i killed the PCH on this board? it had a bloated battery and the battery has been disconnected. i can power on with MagSafe 2 85w fine . so i took the board out then put in a good chassis with good battery. now it doesn't power up at all with battery nor charger. PP1v05_PCH_VCCIO_S0 has 14...
  18. Alan.L

    820-3435 - sometime the board doesnt power up with battery plugged.

    On battery alone 3V42_G3H is 3.430v VRTC: 3.422v i think i've replaced this U1900 as well. but will do it again. maybe pch :( i'll try Ultrasonic cleaner
Top