thread top ad

Collapse

Announcement

Collapse

READ BEFORE REGISTERING SO YOUR ACCOUNT WORKS

In order for your account to be activated INSTANTLY, your PayPal email MUST MATCH THE EMAIL YOU USE TO REGISTER YOUR ACCOUNT ON THIS FORUM!! If your PAYPAL email address differs from your FORUM email address, your account will have to be activated MANUALLY when a customer service agent gets around to it.

I realize this sucks, and I do apologize.
See more
See less

820-3476

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 820-3476

    This board had several componentes burnt like: F7005, R7010 that I didnot replace at this moment I just remove it. U7000 and U7001 and SMC replaced.

    After that now I have ppbus stable at 12.59V and 3V42 stable and all rails appear and cpu core too for 0.1 seg but not pulsing later.

    Customer told that happend after connecting the ac adapter some way.

  • #2
    Resistance on CPU Vcore???

    Comment


    • #3
      On both cpu coils I have 42ohm

      Also I realized now that green light appears 9 seg later after I plug the magsafe adapter. Thoese 9 seg it has no magsafe.

      I bridge F7005 to R7020 to test and now magsafe appear instantly but stil same problem. All rails appear for 0.2 seg only and later not pulsing anymore.
      Last edited by MDY; 10-31-2017, 01:58 PM.

      Comment


      • #4
        Could be anything. It was a power surge so there may be lots of damage.

        Comment

        thread bottom ad

        Collapse
        Working...
        X