Recent content by brunomotter

  1. brunomotter

    820-3437 Missing PM_SLP_S5_L

    Yes it drops when triggering SMC_ONOFF_L
  2. brunomotter

    820-3437 Missing PM_SLP_S5_L

    Yes, stable 3.3V there
  3. brunomotter

    820-3437 Missing PM_SLP_S5_L

    Hello. Got this board here that had been messed on another shop. Missing PM_SLP_S5_L. There were some missing components and some bad resistors underneath CPU and R1905 was missing which I replaced. I get stable 8.56V on PPBUS and stable 3v3_S5 power rail but no PM_SLP_S5_L. Which signals...
  4. brunomotter

    820-00928 No POST

    Is there any way to make sure it's CPU? I was already suspecting it may got damaged, but anyway.
  5. brunomotter

    820-00928 No POST

    Hello. Got this board here which had contact with shampoo(don't ask me how). It got soaked in shampoo by right USB-C ports and fluid got into the machine on upper part of the board near to CPU and GPU. U7230 was melted and I replaced it. There were a bunch of blown caps also which I replaced...
  6. brunomotter

    820-00239 No 20V

    I can't find any shorts...
  7. brunomotter

    820-00239 No 20V

    I decided to check the value of all resistors around U3100 and U3200 and found that R3205, R3203, R3209 and R3208 were all reading weird. So I replaced all of them. Now I have correct readings but still stuck on 5V and no LDO_BMC being generated on U3100/200 ports. Now, suddenly UB300/400 ports...
  8. brunomotter

    820-00239 No 20V

    1V1 LDO appears on the UB300 and UB400 side(both ports) but not on the other 2 ports. No corrosion and no missing/looking bad components around U2890 or UB090. BUF_SMC_RESET_L is 3.3V on all ports.
  9. brunomotter

    820-00239 No 20V

    All LDO diode mode readings are equal now, still no 20V and no BMC voltage.
  10. brunomotter

    820-00239 No 20V

    All ports are missing that signal. Yes, PP3V3_G3H is present. Here we go: U3200: PP3V3_UPC_XB_LDO - 0.474 PP1V8_UPC_XB_LDOA - 0.495 PP1V8_UPC_XB_LDOD - 0.461 PP1V1_UPC_XB_LDO_BMC - 0.477 U3100: PP3V3_UPC_XA_LDO - 0.167 PP1V8_UPC_XA_LDOA - 0.496 PP1V8_UPC_XA_LDOD - 0.462 PP1V1_UPC_XA_LDO_BMC...
  11. brunomotter

    820-00239 No 20V

    Hello. Got this board here that has bee cleaned by another store because of liquid damage, so I don't really know where original damage was. After some inspection I found a blown coil, L4004 was gone and so was its pin 1 trace, so I rebuilt it with a wire, there's no shorts I could find. As...
  12. brunomotter

    820-00840 Got 20V Back, Still No Power

    Diode mode to GND on 3V3_S5G - 0.322 No enable signal. Also, PMIC_PGE signal is missing.
  13. brunomotter

    820-00840 Got 20V Back, Still No Power

    3V3_S5G - this is strange! 1.35V
Top