wirelessplanet's latest activity

  • W
    wirelessplanet replied to the thread 820-3437.
    i don't have any more 3437 - which is why i was asking. if you don't know i guess ill throw it on a working 00165 and ill just flash it
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 820-3437.
    Is difficult to diagnose a board coming from other service. - i know :) There can be broken traces, or knocked off components. - see pic...
    • IMG_3229.jpg
  • W
    This was liquid damaged and been to another shop. as its been cleaned its hard to tell whats been damaged but looks like area around...
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    pulled a u6100 from a working board. still no fanspin, no power on any coils and smc bypass only single fanspin then off
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    removed u8130. no fan spin. large coils still no voltage. what do you want me to check?
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    i get a very small pulse at L7630 with the trigger, but if i unplug and replug power i get power on the coil for about 1 second. i get...
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    L7430 i don't have any voltage but i do get pulse with smc onoff triggered L7460 - Not on schematic L7560? - 3.3v u1950 i don't have...
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    i get pulse on pp5v_s0 pp3v3_s0 - i have 2.1v. I thought s0 only has power when unit is turned on, why am i getting stable 2.1v? when...
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    with smc bypass i get fan spin for one second. if i hit power button i get fanspin again for one second.
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    i get a pulse at PM_SLP_S3_L there are no shorts on large coils i tested pp1v5_s0 and that pulses as well. I will test the rest of s0...
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    PM_SLP_S4_L - its at 0v, but i get a pulse when smc onoff gets triggered
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    PM_PWRBTN_L drops when i trigger smc onoff
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    i have 3v3_sus now - 3.3v i have no voltage on any large coils exepct l7560 and l7130
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    i noticed that u7501 was damaged (had a small hole in it) so i replaced it. new voltages: 3v3_s5 - 3.3v PM_DSW_PWRGD - 3.4v PM_BATLOW_L...
  • W
    wirelessplanet replied to the thread 00165 no boot.
    3V3_S5 - 2.018v PM_DSW_PWRGD - 0v PM_BATLOW_L - 2v PM_SLP_SUS_L - 0v
Top