thread top ad

Collapse

Announcement

Collapse

READ BEFORE REGISTERING SO YOUR ACCOUNT WORKS

In order for your account to be activated INSTANTLY, your PayPal email MUST MATCH THE EMAIL YOU USE TO REGISTER YOUR ACCOUNT ON THIS FORUM!! If your PAYPAL email address differs from your FORUM email address, your account will have to be activated MANUALLY when a customer service agent gets around to it.

I realize this sucks, and I do apologize.
See more
See less

820-3115 no image

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2informaticos
    replied
    Did you change LCD connector?
    Forget about C9015, not really needed.

    Scratch the board at pad 2/L9004, short could be there too.
    I f is the case, cut off the trace between L9004 and J9000; then run a wire from pad 1/L9004.

    Leave a comment:


  • Kyle93
    replied
    could not using C9015 have anything to do with it?

    Leave a comment:


  • Kyle93
    replied
    It doesnt matter where I solder L9004. Tried TP PP3V3_LCDVDD_SW for one side and ran jumper from other side to pins 2 and 3 and as soon as jumper wire is ran short returns

    Leave a comment:


  • Kyle93
    replied
    I get a short on meter everytime I have L9004 connected to the pins on J9000. Cant be LCD connector, already replaced it. Once I disconnect L9004 short goes away. Do I need to solder L9004 somewhere else?

    Leave a comment:


  • 2informaticos
    replied
    Check for short at pins 2/3 of J9000 w/ and w/o LCD connected.
    If short only appears when insert de video cable, then bad cable, connector, or LCD assembly.
    If not, just bad connector (lucky case).

    Never power up the board before checking for short, like in this case...

    Leave a comment:


  • JohnB8812
    replied
    Do you have a short on pin 2 of the inductor??? Sounds like there is a short in the LCD connector that keeps blowing the inductor...

    Leave a comment:


  • Kyle93
    replied
    using good known test lcd as well

    Leave a comment:


  • Kyle93
    started a topic 820-3115 no image

    820-3115 no image

    Have a 820-3115 that had L9004 burned from bent pins being inserted into lcd connector. I have since replaced L9004 and have jumper running to pins 2 and 3 and C9012 but everytime board powers up the jumper burns itself and then only get backlight with no question mark folder or apple logo.

    What m I missing here?

thread bottom ad

Collapse
Working...
X