820-2936 Power on only once when plug cable

rzeszu

New member
hi
I have problem with board 820-2936-A
When i plug magsafe it starts and works until power off system. I can power off working machine with power button. This is without battery.
When turned off don't react for power BTN.
Same situation if battery is in, board start automatically but when power off next time can power on.
When I Short SMC_ONOFF_L it looks like smc reset, magsafe change color but don't start.
What i could do next.
I get this board not working with bad ISL6259, blowed up R7005, D6990, R6990, R7022, R7021.
I change bad parts and stop on described problem.



Kindly Regards Mariusz
 

dukefawks

Administrator
Check if voltage on C5710 is pulled low when pressing power button. Could be bad KBD connector or bad R5710.
 

rzeszu

New member
C5710 and R5710 are ok.
When I disconected keyboard and use power pad on board. I thought it was bad SMC and I changed it. But all without success.
 

dukefawks

Administrator
Again:
Check if voltage on C5710 is pulled low when pressing power button.

If not than bad keyboard or bad connector.
 

rzeszu

New member
C5710 have 3,4V when untouched.
"When power is on Voltage is 0,4". - I mean when I press the power button
 
Last edited:

Repairable

New member
C5710 have 3,4V when untouched.
When power is on Voltage is 0,4.
you mean "when power is on Voltage is 0,4" when you plugin cable you have 3,4V but when you press the powerbutton it goes down to 0,4V. and when you release button again it goes back to 3,4V?
 

rzeszu

New member
Sorry for my english.
Situation looks like below.
When i have board without battery and plug cable it will turn on an i could use Power button to power off. After i power off I can't power on second time with button on keyboard or pads on board.
When I have board with battery and plug cable sometimes it power on automatically but power button I can use only for power off working machine.
"When power is on Voltage is 0,4. " i mean when i press the power button
 
Top