Recent content by Mamdouh

  1. M

    820-00165 bios

    I did do a pram reset and it was the same customer dosent mind so this is solved thank you all
  2. M

    A1502 2015 screen

    i have a 2015 A1502 screen thats stuck at max brightness bklt pwm is changing on the board as i lower and raise the brightness i tried changing the lvds cable and same thing has this happend with anyone or is this just a bad screen
  3. M

    820-00165 bios

    This worked thank you just after chime there is a black screen for around 15 second is that normal? Im just asking. other than that boots normal
  4. M

    820-00165 bios

    I have a 820-00165 originally w.d. It would chime then a black screen would appear for around 15 seconds boot is slow and got stuck booting tried cleaning ME no change tried new bios and it was fine after pram reset but currently doesn't have the correct s/n was wondering if you could help me...
  5. M

    820-00165 no boot

    It seems that the harddrive i was using was not compatible with this machine and the usb i had had a broken pin this is fixed thanks for the help
  6. M

    820-00165 no boot

    Nothing from diagnostics Copied over original bios ME and reporgrammed Do i look for a bios i have that works and clean me the same way and program onto this one or should a file from the forum work and clean me on that
  7. M

    820-00165 no boot

    i have a 820-00165 board liquid damage originally no backlight replaced lcd connector was in bad shape backlight works didnt boot into mac os got stuck around half way. Tried clean me bios same thing boots into windows smc bypass no change safe mode dosent boot into mac os. Could this still be...
  8. M

    3437-B Vcore no boot

    Not much just liquid damage put through ultrasonic
  9. M

    3437-B Vcore no boot

    I found a file on the forum that i used
  10. M

    3437-B Vcore no boot

    Tried clean ME no change am i using oscope to confirm communication on those pins
  11. M

    3437-B Vcore no boot

    I have a 820-3437-B that has 1.7v on Vcore u6100 is missing spi_mlb_clk when u6100 is off the board i get that signal all spi resistors look good no shorts found on chip lines
  12. M

    00165 boots then shuts

    So the cpu is bad? Would reballing be worth a shot
  13. M

    00165 boots then shuts

    Booted off of windows and worked installed the graphics driver *intel hd 6000* and it shut down and shuts down when using the same os with that driver installed
  14. M

    00165 boots then shuts

    Safe mode worked. On login screen the screen flickered and made weird lines going up and down the screen it hasnt shut down so far
  15. M

    00165 boots then shuts

    Now it shuts down as its loading os (apple logo with loading bar)
Top